Omenankukan talli

Omenankukan tallin toiminnassa tärkeitä periaatteita ovat toiminnallisuus, elämyksellisyys ja yhteisöllisyys. Tekeminen, oppiminen ja kokeminen turvallisessa talliympäristössä hevosten kanssa.

Tärkeitä arvoja ovat ystävällinen ja arvostava kohtaaminen niin ihmisten kuin hevosten kanssa. Toiminnassa huomioidaan eläinavusteisen työn eettiset periaatteet sekä käytetään hevosten hyvinvointia vahvistavia ja lisääviä tapoja toimia.

Tallilla toteutetaan hevostoimintaa kaikille hevosista kiinnostuneille, sosiaalipedagogista hevostoimintaa yksilöllisellä tuella sekä erityisratsastusta tukea tarvitseville. Sosiaalipedagogista hevostoimintaa mahdollista toteuttaa myös yhteistyötalleilla sopimuksen mukaan.

Tallilla on Sosiaalipedagogisen hevostoiminta yhdistys ry:n hyväksymä ja voimassa oleva laatukäsikirja sekä turvallisuusasiakirja. Sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan osallistuvat asiakkaat ovat vakuutettuja, oma tapaturmavakuutus lisäksi suositeltavaa. Tallilta saat tarvittaessa ratsastuskypärän lainaksi.

Lämpimästi tervetuloa! Sovithan tulostasi etukäteen!


Tiri ( Fantasy Twinkle Star )

S. 2011, on kaunis kuin karkki! Tiri on kiltti tamma, joka rakastaa harjaamista ja hoitamista. Tirillä on pilkettä silmäkulmassa, luonteeltaan utelias ja kaikesta kiinnostunut.

Hank ( Siofra´s Hank )

S. 2020, on nuori ori, joka vasta kouluttautuu ratsuksi. Nuorella pojalla on vielä paljon opittavaa, luonteeltaan Hank on kiltti ja sosiaalinen herrasmies.


Ukko ( Mindhunter U Got the look )

S. 2019, on energinen parson russell – terrieri, joka rakastaa lapsia. Ukko on suorittanut kasvatus – ja kuntoutuskoirat ry vaatiman soveltuvuuskokeen ja toimii erityisopetuksen parissa koululuokassa.

Gunnar ( Lykke`s Nipa )

S. 2021, on lempeä ja rauhallinen australian labradoodel. Gunnar kouluttautuu työskentelemään kasvatus- ja kuntoutuskoirana tulevaisuudessa.