Erkkajoogakurssit

Kurssit järjestetään verkossa. Ilmoittaudu mukaan, saat tarvittavat lisäohjeet ennen kurssin alkua. Mahdollisuuksien mukaan erilaisia workshop – tunteja.

Joogakurssit ja – tunnit tarkoitettu joogaajille, jotka hyötyvät yksilöllisestä ohjauksesta ja riittävästä tuesta sovelletun joogan parissa.

Aiempaa joogakokemusta et tarvitse. Joogatunnit suunnitellaan yksilöllisesti tuen tarpeet huomioiden.

Lämpimästi tervetuloa!


KUNTOUTTAVAA JOOGAA JOKAISELLE / verkossa

Yksilöllistä ja lempeää joogaa. Tunnit sisältävät läsnäoloharjoituksia, asento- ja liikeharjoituksia, hengitysharjoituksia ja rentoutumista. Vahvistetaan omaa kehotietoisuutta, tavoitteena kehon ja mielen tasapaino. Joogaharjoitukset muokataan yksilöllisesti huomioiden joogaajan vahvuudet, voimavarat ja tuen tarve. Onnistumisen kokemuksia ja hyvää oloa joogasta!

Hinta: 10 X 60 min / 90 € (sis. alv)


VUODENAIKAJOOGA / verkossa

Kokonaisvaltaista hyvinvointia joogasta. Yksilöllistä joogaa eri vuodenaikojen vaihtuvien teemojen mukaan. Harjoitukset peilaavat vuodenaikojen muutoksia ja teemat vaihtuvat viisi kertaa vuodessa (kevät, kesä, myöhäiskesä, syksy ja talvi). Tunnit sisältävät läsnäoloharjoituksia, asento- ja liikeharjoituksia, hengitysharjoituksia, rentoutumista. Joogaharjoitukset muokataan yksilöllisesti huomioiden joogaajan vahvuudet, voimavarat ja tuen tarve. Kokonaisvaltaista hyvinvointia jokaisena vuodenaikana!

Hinta: 5 X 60 min / 45 € (sis. alv)