Muu hevostoiminta

ERITYISILLE RATSASTAJILLE

Ratsastustunti on tarkoitettu tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Tunnilla huomioidaan yksilölliset tuen tarpeet ja ratsastustunti toteutetaan tarpeen mukaan sovelletusti. Tarvittaessa tunnilla mukana avustaja.

Ratsastus tarjoaa avointa, esteetöntä ja elämyksellistä liikuntaa myös tukea tarvitseville. Tunnilla opetus, varusteet ja olosuhteet huomioidaan ratsastajan tuen tarve huomioiden. Tavoitteena on oppia ratsastamaan tuen tarve ja mahdolliset rajoitukset huomioon ottaen. Ratsastus- ja hevostaitojen opettelemisen rinnalla tavoitteena myös mielenvirkistys ja kunnon kohottaminen.

Ratsastustunti 30 min – 60 min / 25 € – 45 € (sis. alv)


HEVOSYSTÄVÄ – TUNNIT JA – KURSSIT

Haluaisitko hoitaa hevosta ja viettää rauhassa aikaa hevosen kanssa? Haluaisitko oppia tuntemaan paremmin hevosen ja aistia hevosen rauhoittavan vaikutuksen?

Hevosystävä – tunnit on tarkoitettu kaikille hevosista kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia ymmärtämään paremmin hevosta ja löytää yhteisen tavan kommunikoida hevosen kanssa. Hevosystävätunnit sisältävät elämyksiä ja aitoa läsnäoloa hevosen kanssa, ei kuitenkaan ratsastusta.

Hevosystävä – tunneilla hoidamme hevosia ja tutustumme hevosystävään. Opettelemme myös hevostaitoja ja asioita, joista hevosen hyvinvointi muodostuu. Opettelemme tulkitsemaan hevosen kieltä ja käyttäytymistä sekä tutustumme hevosen lajityypilliseen käyttäytymiseen. Harjoittelemme hevosen kanssa maastakäsittelytaitoja ja irtotyöskentelyä kentällä. Kiireetöntä yhdessäoloa hevosen kanssa!

Hevosystävä – tunti 90 min / 45 € (sis. alv)
Hevosystäväkurssi 5 X 90 min / 190 € (sis. alv)


TALUTUSRATSASTUSTA

Talutusratsastus on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille ratsastuksesta kiinnostuneille ja aloitteleville ratsastajille.

Talutusratsastus 30 min – 60 min / 18 € – 30 € (sis. alv)